Трансформацията му започна още в “Като две капки вода За изненада на феновете,

...
Трансформацията му започна още в “Като две капки вода За изненада на феновете,
Коментари Харесай

Фики се отказва от чалгата, пее поп и “Металика”

Трансформацията му стартира още в “Като две капки вода ”
За изненада на почитателите, една от емблемите на попфолка Фики Стораро минава в различен род. Оказа се, че той приготвя първия си поп концерт.

С песни на “Металика ”, Лайнъл Ричи, Стиви Уондър той ще се качи на сцената, където ще показа и първия си албум с песни, които не са попфолк.

Концертът ще бъде първият от поредицата “Другото лице ”, в която актьори от разнообразни жанрове ще изненадват публиката с репертоар, основан за събитието и радикално друг от музиката, с която са познати.

Музикалната промяна на сина на Тони Стораро стартира с присъединяване му в предаването за фалшификати “Като две капки вода ” по Нова тв. Там Фики сподели гения си да пее всевъзможни жанрове, разнообразни от попфолка, и сполучливо влезе в ролята на известни български и международни поп музиканти като Рей Чарлз, Тина Търнър, братя Аргирови, Роби Уилямс и други.

“Аз съм реализатор, който слуша всевъзможен жанр музика. Още от мъничък постоянно съм желал да мога да притежавам всички стилове, по тази причина много се стараех в Музикалното учебно заведение. За мен музиката няма граници ”, споделя Фики във връзка на идния концерт.

“Другото лице: Фики Стораро ” ще бъде с присъединяване на огромен бенд онлайн. Концертът трябваше да се реализира на 10 май, само че беше отсрочен за 19 ноември.

Фики Стораро към този момент сподели и различен собствен гений - да бъде артист. Той взе участие в две представления. Тази пролет беше премиерата на “Ексклузивна актьорска нощ ”, където си партнира с Аня Пенчева, Руслан Мъйнов, Александър Кадиев и други. А през предходната година се причисли към актьорския състав Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев, Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов и други, в комедията “Направихте ме на вманиачен ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР